Payroll

Door gebruik te maken van de diensten van Personal Payroll kan uw organisatie zich toeleggen op de core business.

Vrij van werkgeversrisico’s & administratieve en (onvoorziene) financiële lasten. Personal Payroll neemt het juridisch werkgeverschap van u over, inclusief alle verplichtingen die hierbij horen. U bespaart dan ook geld door gebruik te maken van onze dienstverlening. De risico’s dragen wij.

Behoud eigen personeel

Als u uw medewerkers op onze payroll plaatst, blijft u verzekerd van de juiste medewerkers die passen bij uw organisatie en uw business. Dit omdat u uw eigen mensen werft en selecteert. U bepaalt onder welke arbeidsvoorwaarden er gewerkt wordt en u blijft de door u aangenomen mensen leidinggeven, begeleiden en beoordelen. Personal Payroll doet de rest en zorgt dat uw medewerkers exclusief beschikbaar blijven voor uw organisatie.

Flexibele oplossingen

Als u behoefte heeft aan flexibiliteit is payroll de juiste keus. Zeker op het moment dat een van uw medewerkers toe is aan een contract voor onbepaalde tijd, maar uw organisatie niet in de positie is om een dergelijk contract te bieden. U kunt deze medewerker dan op onze payroll plaatsen zodat deze binnen onze CAO valt. Er zijn dan nog ruime mogelijkheden om deze medewerker flexibel en voor bepaalde tijd in te zetten binnen uw organisatie.

U kunt dit ook omdraaien: door een werknemer eerst een jaar bij ons op de payroll te plaatsen, geeft u uzelf de gelegenheid te kijken hoe dit loopt. De eerste 78 gewerkte weken geniet u totale flexibiliteit door middel van uitzendovereenkomsten. Deze zijn per dag opzegbaar en tellen niet mee in het aantal contracten voor bepaalde tijd. Bent u tevreden over de medewerker, en is de beoordeling goed, dan zet u de payrollovereenkomst om in een dienstverband binnen uw organisatie.

Uw voordelen

De voordelen van Personal Payroll voor u als opdrachtgever:
– u werft en selecteert uw eigen personeel;
– u kunt uw personeel flexibel inzetten;
– uw medewerker die bij u toe is aan een contract voor onbepaalde tijd, kunt u via ons langer flexibel laten werken;
– u bespaart geld, want:
– u betaalt alleen gewerkte uren;
– u heeft geen werkgeversrisico’s meer zoals loondoorbetaling bij ziekte;
– u heeft geen salaris- en personeelsadministratie meer, dus geen afdrachten meer     van sociale premies, pensioen, verzekeringen of loonheffing;
– uw medewerkers zijn bij ons in goede handen;
– u maakt gebruik van onze portal die geheel ingericht kan worden volgens uw huisstijl, en deze geeft u altijd real time inzicht in uw situatie;
– u weet exact waar u financieel aan toe bent, want: geen verborgen kosten!

Bekijk ook de zekerheden van Personal Payroll en zie onder andere alle punten waarop u geld bespaart.

Meer informatie over wat payroll precies is? Klik hier.

Top