Contact

Sietse Mensink

Zwolle, Nederland

Zwolle

Contactpersoon: Anne-Floor Bloemers

Email: zwolle@passendebaan.nl

Telefoon: 038-4236104

print

Management assistent

  • Zwolle
  • € 2.100 – 2.500,-
  • MBO
  • 28 – 40 uur

Werk je zelfstandig en ben je stressbestendig? Ben je zorgvuldig en houd je overzicht? Kun je goed organiseren? Dan heb ik dé vacature voor jou. 

Voor een management assistent is geen dag hetzelfde. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de directeur goed kan werken. Binnen de taakomschrijving valt een breed scala aan werkzaamheden: je ondersteunt bijvoorbeeld bij agendabeheer,  fungeert als centraal contact- en informatiepunt voor klanten en medewerkers, je coördineert de projecten en je controleert financiële documenten. Jíj bent de regelaar. Je regelt afspraken en plant mede het werk. Alle informatie, afspraken, bezoekers gaan via jou en daarmee heb je een belangrijke rol in het bedrijf. Vaak heb je ook een vertrouwensband met de directie of manager. Je kunt goed omgaan met die positie. Je presenteert je goed en bent klantvriendelijk, spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. Je kan goed met computers overweg. Je voelt je verantwoordelijk, toont initiatief, bent daadkrachtig en kunt goed overweg met stress en werkdruk.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een middelgroot schildersbedrijf dat jaren bekend staat om zijn allround vakmanschap. Zij typeren zich als betrokken, gedreven en klantgericht. Ze richten zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Functie-eisen

Wie zoeken we?
Je bent een zelfstandige management assistent. Je bent een ware professional en ambassadeur voor het bedrijf. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staat. Daarnaast ben je accuraat, vriendelijk en assertief. Het is belangrijk dat je flexibel inspeelt op veranderingen binnen het bedrijf en je vindt het een uitdaging om ook in drukke tijden het overzicht niet te verliezen en het werk goed af te ronden. Daarnaast beschik je over de volgende eisen:

  • Nauwkeurig en kritisch, zowel richting je eigen werk als dat van collega’s
  • Taalgevoelig: niet alleen spelling, maar ook de juiste toon weten te vinden
  • Besluitvaardig: je kunt knopen doorhakken en zelfstandig beslissingen nemen
  • Bekend met Office-tools (er wordt veel gewerkt met Excel)
  • Enige ervaring in een soortelijke rol is een pre

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan gelijk online! Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Intermediair Uitzendbureau via zwolle@passendebaan.nl of op het telefoonnummer 038 423 61 04.

2828

Top