Diensten

Welke vorm van dienstverlening u ook wenst, Intermediair Uitzendbureau biedt u een passende oplossing!

Uitzenden

Met deze dienstverlening behoudt u uw flexibiliteit. Of het nu gaat om opdrachten van één uur of opdrachten voor onbepaalde tijd, de uitzendkracht sluit een faseovereenkomst met ons en is daardoor flexibel inzetbaar voor uw organisatie.  U wordt alleen gefactureerd op basis van het aantal gewerkte uren.

 

Werving & selectie

Wilt u liever direct zelf iemand in dienst nemen maar de werving & selectie aan ons over laten? Geen probleem! Intermediair Uitzendbureau verzorgt dit graag voor u. Voor deze vorm van bemiddeling  hanteren wij een werving en selectie fee.

 

Payroll-services

Onze payroll dienstverlening is bij uitstek geschikt als u zelf de regie wilt houden over wie u aanneemt, maar diegene wel optimaal flexibel in wilt kunnen zetten. U selecteert zelf uw uitzend- en/of vakantiekracht, wij doen de rest! Wij verzorgen het uitbetalen van het salaris en nemen het juridisch werkgeverschap van u over. Sociale afdrachten, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaves, u heeft er geen omkijken meer naar!

 

Poolmanagement

Intermediair Uitzendbureau beschikt over een vaste pool van uitzendkrachten die op uw verzoek bij u ingezet kunnen worden. Daarnaast verzorgen wij de totale personeelsplanning voor u.

 

Detacheren

Op zoek naar iets mee continuïteit in uw organisatie? Detacheren is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen een uitzendkracht meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden en zo bij u inzetten.

 

Geef ons uw vacature door

 

Op zoek naar een passende baan

in jouw vakgebied?

 

Schrijf je in

BEKIJK ONS

UITGEBREID AANBOD

AAN VACATURES

 

VACATUREOVERZICHT

ga direct naar een

van onze vestigingen

 

Vestigingen

Top