Werknemer

Persoonlijke aanpak

Jij staat bij ons centraal! Wat jou motiveert in je werk, wat je zoekt in een baan en wat je van ons verwacht. Wij denken met je mee en gaan samen met jou op zoek naar een baan die voor jou werkt.

De passende baan is binnen handbereik. Dit door onze persoonlijke aanpak en het feit dat wij het uitzend vak tot in de puntjes beheersen. Wij maken gebruik van onze jarenlange ervaring, brede klantenkring, kennis van de markt en onze enthousiaste intercedenten. Zij zijn deskundig, flexibel en creatief. Zo zijn we in staat snel de baan te vinden die bij jou past!

Ervaring in alle branches

Intermediair Uitzendbureau bemiddelt in alle branches.  Van kantoor, bouw en horeca tot techniek. En van industrie, automatisering en gezondheidszorg tot logistiek. Of het nu gaat om een full- of parttime baan, voor lange of korte tijd: wij zijn van alle markten thuis!

Thuis in de regio

Sinds 1986 zijn wij actief in Gelderland & Overijssel. Al bijna 30 jaar! Wij hebben dan ook zeer gedegen kennis van de lokale arbeidsmarkt. Dat maakt het voor ons makkelijk om voor jou dé passende baan te vinden. Wij zijn immers goed op de hoogte van  de ontwikkelingen binnen jouw werkgebied én we beschikken over de juiste contacten bij verschillende opdrachtgevers.

Flexibele oplossingen

Flexibele oplossingen passend bij jouw situatie. Geen probleem! Door ons uitgebreide dienstenpakket spelen wij snel in op vraag & aanbod. Of jij je nu rustig wilt oriënteren op de arbeidsmarkt of op zoek bent naar wat meer zekerheid in een baan, Intermediair Uitzendbureau heeft een passende oplossing!

Gericht op jouw toekomst

Zoals aangegeven sta jij bij ons centraal. Dus ook jouw toekomst!  Onze intercedenten zijn deskundig, flexibel en creatief en denken graag met je mee. Samen gaan we op zoek naar de baan die voor jou werkt!

Vraag jij je af of je nog wel op de juiste plek zit in je huidige functie? Wil je weten wat jouw sterke punten zijn als het om je werk gaat? Of wil je meer inzicht in welke volgende stap in je loopbaan de juiste zou zijn? Laat ons een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) maken en ontdek waar jouw talenten liggen! Nu een analyse. Straks je droombaan!

 

 

BEKIJK ONS

UITGEBREID AANBOD

AAN VACATURES

VACATUREOVERZICHT

ga direct naar een

van onze vestigingen

Vestigingen

Top