CV hulp

De eerste stap naar een nieuwe en passende baan is een goed curriculum vitae (CV)! Zonder een duidelijk CV is het moeilijk om jezelf te ‘verkopen’ bij je mogelijk nieuwe werkgever. Een CV zegt veel over wie je bent en wat je gedaan hebt. Het is daarom belangrijk dat het overzichtelijk is ingedeeld, zodat de ontvanger in één oogopslag een helder beeld heeft van je opleiding(en) en werkervaring.


Een CV is in te delen in vier ‘hoofdstukken’: persoonlijke gegevens, opleiding(en), werkervaring en overige zaken. Onder persoonlijke gegevens staan naast je NAW-gegevens ook je burgerlijke staat, geboortedatum/-plaats en nationaliteit. De manier waarop je de velden opleiding en werkervaring indeelt, kan verschillen. Je kunt beginnen met de laatste baan / opleiding, of je begint met je eerste baan / opleiding. Daarin ben je vrij. Realiseer je wel dat de lezer vooral geïnteresseerd is in je meest recente werkervaring.


Onder overige zaken meld je bijvoorbeeld de talen die je spreekt, de hobby’s die je hebt en of je naast je opleiding eventueel nog lid bent (geweest) van bepaalde commissies.  


Heb je vragen over jouw CV of wil je graag wat extra hulp? Geen probleem! We helpen je graag verder.

ga direct naar een

van onze vestigingen

 

Vestigingen

Contact

Intermediair Uitzendbureau

Rosariumstraat 61

7311 JR  APELDOORN

Tel. 055 – 312 10 00

info@passendebaan.nl

Top