Pluspunten

Jarenlange ervaring in alle arbeidsmarktsectoren
Sinds 1986 is Intermediair Uitzendbureau de onafhankelijke uitzendorganisatie die het belang van haar klanten centraal stelt. Onze persoonlijke aanpak maakt een wezenlijk deel uit van ons beleid. Intermediair Uitzendbureau beweegt zich in alle sectoren van de arbeidsmarkt. Van kantoor, bouw en horeca tot techniek. En van industrie, automatisering en gezondheidszorg tot logistiek.. Onze intercedenten zijn specialisten met ruime praktijkervaring in de branche waarvoor ze werven, selecteren en uitzenden. Ook houden ze ontwikkelingen binnen uw organisatie nauwlettend in de gaten.

Goed ingeburgerd in de regionale markt
Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Epe en Zwolle weten wij wat er speelt op de regionale arbeidsmarkt. Wij beschikken over een gevarieerd aanbod aan uitzendkrachten en kunnen daarmee direct en adequaat reageren op ontwikkelingen binnen uw organisatie. Voor iedere situatie een passende kandidaat!

Kwaliteit waarop u kunt rekenen
Intermediair Uitzendbureau is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Daarnaast zijn wij gecertificeerd volgens de Norm van de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en hebben wij het VCU-certificaat. Maar wat minstens zo belangrijk is, is onze kwaliteit van dienstverlening: afspraak = afspraak!

Uitzendkrachten die het verschil maken
Intermediair Uitzendbureau gaat zeer zorgvuldig te werk bij de selectie van sollicitanten. Of het nu gaat om een tijdelijk project of om een vast dienstverband. Naast het opvragen van referenties, testen wij vaardigheden, motivatie en aanpassingsvermogen. De Persoonlijke Profiel Analyse geeft ons daarbij een beeld van het werkgedrag van de sollicitant. Door vervolgens tijdens het intakegesprek belangrijke vragen niet uit de weg te gaan, krijgen wij een goed beeld van de uitzendkracht: wat verwacht hij van zijn baan; hoe ziet hij de toekomst; wat motiveert hem, etc. Door deze selectieprocedure vinden wij altijd de kandidaat die bij uw organisatie past!

Veelzijdige dienstverlening
Wij zijn uw dienstverlener in flexibele werkvormen. Naast uitzendwerk zijn wij gespecialiseerd in payrolling, werving & selectie, detachering en poolmanagement. Op al onze vestigingen is ieder specialisme vertegenwoordigd. In een persoonlijk gesprek wisselen we graag met u van gedachten over uw specifieke personeelsvraagstukken. Onze medewerkers weten alles over werving & selectie, tariefstelling, regelgeving, verloning en facturering. Zo bieden we snel en effectief maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij uw organisatie.

Top